Девина Василева е режисьор на новия сингъл на група Ша-ша“,

...
 Девина Василева е режисьор на новия сингъл на група Ша-ша“,
Коментари Харесай

Девина Василева режисира клип на Ша-ша

 

Девина Василева е режисьор на новия сингъл на група „ Ша-ша “, озаглавен „ За жадните “.

 

В екипа си режисьорката е привлякла свои млади колеги - операторите Венцислав Тодоров и Георги Георгиев и художника Мартин Кирилов.

 

Продуцент на клипа е Цветелина Кънева.

 

Клипът е сниман през лятото на тази година на Дунава, в гр. Тутракан и покрайнините и носи празничното и слънчево въодушевление на песента, изпълнена от Гергана Добрева (вокал), Светослав Колев - Цвъри (китара) и Доменико Форнари (контрабас) от „ Ша-ша “. 

 

Създателите на видеото притеглят за присъединяване в него хора от Тутракан, които също по този начин и с голямо предпочитание подкрепят екипа с всичко належащо по време на снимачния развой. В 40-градусовата горещина по време на фотосите, риболовците от Тутракан транспортират с лодките си екипа и техниката до остров Пожарево, където са снимани част от фрагментите в клипа на песента „ За жадните “.

 

Това е третият следващ клип, режисиран от Девина Василева, който има премиера в последния месец. Другите два клипа са на новия сингъл на Кристина Топалова „ Голи “ и новата ария на Димитър Пишев, Све Станчева и Мартин Пашов " Бял искра " x PashOff.

 

Девина Василева сега прави магистратура по кинорежисура в класа на проф. Георги Дюлгеров с асистент Антония Милчева в „ Нов български университет “ и пише сюжет за идващия си късометражен филм, който има желание да осъществя през идната година.

 

След довеждане докрай на тази степен от своето обучение младата режисьорка има желание да пристъпи към реализацията и на първия си пълнометражен филм.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР